Theaterconcert Carla Herlfterkamp & Trio: ‘Wat mij betreft…’

Huize Vredenburg Westervoort
Zondag 10 maart 2019
Aanvang 14.00 uur (tot 16.00 uur)
Entree € 2,50

Persfoto Carla Herlfterkamp Trio foto Sjoerd van den Berg

Je stapt even opzij, staat stil, voelt en mijmert…Het intieme Theaterconcert ‘Wat Mij Betreft…’is een autobiografisch avontuur van zangeres Carla Herlfterkamp. Als voorbijganger ontvang je een kijkje in haar leven en ontmoeten we de mens in al z`n emoties: twijfel, vertrouwen, verdriet, geluk, onrust en verlangen. Het is zeer herkenbaar. Een oprecht, meeslepend, en muzikaal verhaal waar ze jou, begeleid door 3 muzikanten, meeneemt over de grenzen van pop, jazz en Nederlandse kleinkunst. Muziek en miniatuurvertellingen, ontroerend, soms confronterend of hilarisch. Alles geheel in het Nederlands. ‘Wat Mij Betreft…’ is een ode aan het leven!

Met een aangepast programma hebben Carla & Trio vorig jaar een concert gegeven in Huize Vredenburg. Op 10 maart zullen zij het gehele programma brengen. Met liedjes van o.a. Toon Hermans, Rita Reys, Robert Long, Maarten van Roozendaal, Harry Jekkers, Wardell Gray/Cherry Wijdenbosch, Pernilla Kannapinn, Bouwe Bruins & Carla Herlfterkamp e.a.

Het Theaterconcert was de bestverkochte podiumvoorstelling van Filmhuis Zevenaar en verkozen tot allermooiste podiumvoorstelling-ervaring van 2017!

Het trio bestaat uit de professionele muzikanten: Steven Hupkens: piano, Rico de Jeer: contrabas, Theo Scholten: accordeon.
Arrangementen: Bouwe Bruins. Samenstelling programma: Jet Pit & Carla Herlfterkamp. Redigeren teksten en regie: Jet Pit.

 

AELIXIHR

Huize Vredenburg Westervoort
Zondag 7 april 2019
Aanvang 14.00 uur (tot 16.00 uur)
Entree € 2,50

Persfoto Aelixihr foto Douwe Korting

AeLiXihr is voor deze of gene wellicht al een begrip; ze werden, behalve voor folkbals en concerten in Berlijn, Leipzig en omstreken, twee aansluitende jaren op het beroemde Bal Folk Festival in St.Gervais en op het 4ieme Bal pour l'Europe, Besançon in Frankrijk uitgenodigd. Ook concertante podia zijn voor drie klassiek geschoolde musici bepaald niet gek.
Het veelzijdige repertoire omvat eigen composities en west-europese traditionals uit het Noordzee-gebied in intieme, polyfone, dynamische en kleurrijke arrangementen met ruimte voor improvisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwacht

Kunstwerk Westervoort heeft de volgende exposities gepland:

 • Expositie Jeannette Matser-Lap
  schilderijen
  vrijdag 1 t/m zondag 24 februari
 • Expositie Weefclub Metamorfose
  vrijdag 10 mei t/m zondag 2 juni

 

 

Muziekwerk heeft de volgende concerten gepland:

 • Theaterconcert Carla Herlfterkamp & Trio: ‘Wat mij betreft…’
  Zondag 10 maart 2019
  Aanvang 14.00 uur (tot 16.00 uur)
 • AELIXIHR
  Zondag 7 april 2019
  Aanvang 14.00 uur (tot 16.00 uur)

   

Meer informatie


Professionele exposities